Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Pre-release 4.6.2023

O víkendech 27.5.-28.5 a 3.6.-4.6. se konalo po celé české republice mnoho prerelease turnajů nadcházející sady Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea. Sada přináší spoustu nových karet jak trenérů, tak i Pokémonů.

Po delší odmlce v tomto formátů turnajů jsme se rozhodli opět nějaký navštívit a vybrali jsme místní turnaj v Brně v neděli 28., který pořádal Jarek (Pokémon TCG Brno). Díky nemoci jsme se však nemohli dostavit :(.

Zúčastnili jsme se tedy dopoledního turnaje následující víkendovou neděli v pražské Najádě. Hráli se dvě hlavní kategorie – Junioři (19 hráčů) a Seniors+Masters (23). Takže docela velký turnaj, spousta hráčů a hlavně dobrá nálada.

Celý tento příspěvek je však o jednom jediném, ne o mně (LK), ale Toník svoji kategorii Juniorů zcela ovládl a se stavem 4-0-0 nekompromisně vyhrál. Jedná se jeho poslední rok v kategorii, dokázal tak zhodnotit všechny své předchozí zkušenosti. Tímto mu ještě jednou gratuluji a děkuji pražskému týmu za skvělou organizaci a atmosféru.

Pro představu ještě i hrací balíček vítěze. Při otevířačce battle kitu se i podařilo pullnout jednoho fullart trenéra a pěknou EXku, která měla zásadní vliv na hru.


-LK-