Temporal Forces Pre-release turnaj Brno 16.3.2024

15.3. jsme se s Toníkem s dětmi v kroužku loučili slovy klasika „My vám ty medaile přivezeme“ 🙂

V sobotu 16.3. se v Brně konal prerelase turnaj (turnaj před vlastním vydáním edice) nové Pokémon edice Temporal Forces. Pokémon turnaj se konal, stejně jako předchozí, v brněnské prodejně a herně Xzone.

V pátek jsme tedy v kroužku poctivě hráli a vysvětlovali pravidla nejen dětem, ale i nově příchozím. Nebudu vás déle napínat, jak to dopadlo.

Moje maličkost si zasloužila skončit celkově na 11. místě z 20. Dohromady se hrály 4 kola, sice jen po 30 minutách, ale to mnohým stačilo vyhrát 2:0 i 2:1. Pravda, těm druhým prohrát. Souboje mezi sebou sváděli Future a Ancient Pokémoni, dle výsledků i názvu Future byly mnohem silnější a ovládly všechny vrchní pozice. Toník měl to štěstí, že si je na hru vylosoval, ale sestavit z nich úspěšný dek nebylo jednoduché.

Nakonec se mu to však povedlo a po posledním 4. kole měl 4 výhry, společně s dalším hráčem kategorie Master.  A protože mladší hráči jun+sen byly jen tři a hráli společně s dospělými, dohodlo se dělené 1. místo pro mastery i seniory. Suma sumárum dělené absolutní první místo! (pomineme-li vítězství i ve své kategorii). A soupeři mu na poslední kola byli jen hráči kategorie master.

Toníkovi gratulujeme a doufám, že časem na tento typ turnaje vyrazí více dětí z našeho Pokémon kroužku v Holubicích. Bude to chtít však hooodně trénovat a pilovat angličtinu, které je pro mnohé tou největší překážkou posouvat se dál ve hře.

Se soustředit je důležité 🙂
Vítěz 🙂