Pokémon SM Unified Minds Prerelease turnaje Ostrava a Trnava

A je to tu – další očekávaná edice ze série Sun@Moon Pokémon TCG! Unified Minds. Tentokrát se nám podařilo si zajet nejen do Ostravy, ale navštívili jsme i zahraniční pokémonový turnaj na Slovensku v městě Trnava – Quest bar!

Trnava Quest bar 21.7.2019

Ze začátku jsme netušili, do čeho vůbec jdeme. Turnaj byl pořádaný našim kamarádem Rasťou v pro nás doposud neznámém prostředí Quest baru v Trnavě. Nad mé očekávání se turnaje zúčastnilo kolem 20 hráčů, převážně ze Slovenska. My jsme snad byli jediní přespolní :).

Jak je vidět z fotky, stále děláme promo webu 60cards.net, i když o tom vlastně ani neví :). Co se týká balíčků a karet, žádná sláva. Nejlépe snad dopadl Toník, který hrál power balíček z Aerodaktylem GX. Já s Matějem jsme měli takovou všeho chuť, no s jednou prohrou, dvěma remízami a výhrou jsem se moc neukázal… Matěj měl pak veliké štěstí v doplňkových boosterech a vytáhl standardní verzi Mew @ Mewtwo GX Tagteam.

Ostrava Black Lotus  27.7.2019

Alma Mater town.

A k tomu rodinný výlet a turnaj v Black Lotusu i s našimi kamarády z Ostravy. Již jsme věděli, který z předpřipravených balíčků je nejzajímavější a které karty raději vůbec nehrát.

Mě se podařilo chytnout Medicham předpřipravený balíček s psychickou ChipChopHiker podporou a k tomu ještě jeden Medicham z Boosteru Unified minds Pokémon TCG (sorry za krkolomnost, tlačím sem klíčový slova k Pokémonům :D). No balíček pomalu regular standard, no ostuda nevyhrát ne? Jenže… Na první místo v našem druhém prerelase Unified Minds turnaji ani 3 výhry a 1 remíza nestačí, beru ZASE druhé místo. Gratulace vítězi je však na místě. odcházíme spokojeni, za velice příznivou cenu odnášíme další boostery za mé a Matějovo druhé místo, rainbow Raichu & Alolan Raichu GX Tagteam se v albu bliští, spousta napínavých zápasů. Balíčky z nové edice Unified Minds jsem přeskládávali až do noci :).

Prerelease formát nám docela sedí, užíváme si tak karetní hru nejvíce. A výsledovka:

Těšíme se na další prerelease edice Sun & Moon—Cosmic Eclipse. Asi zase Quset bar. Proč? Dostali jsme Fofolu :). Každej. Zdarma.